Gabriel Tamaș negociază un transfer la Steaua

103
1
Gabriel Tamaș negociază un transfer la Steaua - gabrieltamaswestbrom265069965038-1421181291.jpg

Articole recomandate

Fundașul Gabriel Tamaș, fost jucător la Dinamo în 2002/2003, 2004/2005 și 2008/2009, negociază un transfer la echipa rivală a "alb-roșilor", FC Steaua, a declarat impresarul Anamaria Prodan.


"Suntem în negocieri pentru venirea lui Tamaș la Steaua, așa ne dorim. Suntem la club cu Florin Manea și Gabi și discutăm", a declarat Anamaria Prodan, la Digi Sport.

Tamaș a evoluat ultima oară la echipa engleză Watford, iar în septembrie 2014 a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Stanciu Adrian
13 ianuarie 2015
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat As dori sa va prezint o sursa de bani accesibila oricarui utilizator de internet. Nu va asteptati sa castigati atatia bani incat de maine va lasati de service, dar in timp se poate ajunge la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar facand ceva ce ne relaxeaza pe toti: sa te joci. Cateva clickuri in stanga si in dreapta sit i-ai terminat treaba. Nu trebuie sa petreci ore in sir in fata calculatorului, doar cateva minute in fiecare zi. - Trebuie sa dati minim 5 lupte pe zi pentru a se observa profitul - Optiunea Munceste ( venitul zilnic) MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. pentru mai multe detalii despre cum se joaca si pasii care trebuiesc urmati nu ezitati sa ma contactati din meniul jocului sau la: YM: stanciuadrian33 e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 August 2014
Stire din Sport : TRANSFER important la AC MILAN
Pagina a fost generata in 0.3698 secunde