Gabriel Iancu, absent de la Viitorul din cauza unui deces în familie

821
Gabriel Iancu, absent de la Viitorul din cauza unui deces în familie - fotbalviitoruliancu-1354125370.jpg

Articole de la același autor

Golgheterul Viitorului, Gabriel Iancu (18 ani), care a marcat nu mai puțin de 6 goluri pentru echipa sa în acest sezon al Ligii I, a fost scutit de meciul cu CS Turnu Severin (2-2) pentru decesul unchiului și mentorului său, Dan Eftimie, stins din viață zilele trecute din cauza cancerului de care suferea.


Relația lui Iancu cu unchiul său era una specială, având în vedere că tatăl său nu a fost în preajmă când fotbalistul era la o vârstă foarte fragedă.

"Mama lui s-a despărțit de soț când Gabi era foarte mic. Unchiul său s-a ocupat de creșterea lui ca om și ca fotbalist. L-a dus la fotbal și l-a ajutat ori de câte ori a avut nevoie. L-a certat atunci când a fost suspendat de la echipa națională și l-a felicitat când a dat golul decisiv cu CFR Cluj. I-a fost mereu aproape, dar știa și când să îl certe. Îi era tată, unchi, frate", au spus apropiații lui Gabi Iancu.

Antrenorul FC Viitorul a declarat că Iancu va fi scutit atât timp cât are nevoie pentru a se recupera după acest incident nefericit.

"Ne-a trimis mesaje înainte de meci și ne-a zis să jucăm pentru el. Nu știu dacă îl voi folosi etapa viitoare, nu asta contează acum. Important e să fie puternic atunci când va reveni", a spus tehnicianul Cătălin Anghel.

La meciul cu CS Turnu Severin, Benzar și Dică, marcatorii celor două goluri constănțene, și-au dedicat reușitele pentru colegul lor, Gabriel Iancu, în semn de respect.

FC Viitorul va juca următorul meci contra FC Brașov, în deplasare, sâmbătă, de la ora 18.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2076 secunde