Gabi Iancu respectă decizia autorităților. "Doctorii știu cel mai bine"

Marţi, 24 Martie 2020, 21:47
154
De când pandemia de coronavirus a invadat România, sportivii încearcă să se mențină în formă acasă, respectând programul de pregătire creat de preparatorii fizici.

Mijlocașul Viitorului Constanța Gabi Iancu se pregătește singur și a declarat că nu iese din casă decât dacă situația o impune."Am balcon, mai ies dacă îmi dă mama cățelul să-l scot la plimbare, în fața blocului. Dacă doctorii spun să stai în casă, ei știu cel mai bine, trebuie să respecți asta, nu să te duci la grătare. Oamenii ăștia cred că virusul se vede și o iei la fugă când îl vezi? Nu se vede! Nimeni nu știe dacă îl are, poți să nu ai simptome. Am vorbit și cu colegii pe grup, încercăm să stăm în casă.
Abia am terminat antrenamentul. Încerc și eu să respect programul dat de la echipă. Facem multă mobilitate, flotări, abdomene, mi-am comandat și o bicicletă, trebuie să-mi vină acasă. Fac antrenament cam o oră și jumătate pe zi, depinde și ce stare am. Nu-i plăcut să stai în casă, dar așa ne respectăm pe noi și pe alții", a declarat Gabi Iancu.

Pagina a fost generata in 0.3281 secunde