Futsal / Pregătiri pentru preliminariile EURO 2020. Tricolorii, două meciuri la Rabat

139
Futsal / Pregătiri pentru preliminariile EURO 2020. Tricolorii, două meciuri la Rabat - futsal2511-1606321357.jpg

Articole de la același autor



Naţionala de futsal a României continuă pregătirile în vederea debutului în preliminariile Campionatului European din 2022, competiție care va fi găzduită de Țările de Jos, în perioada 19 ianuarie - 6 februarie 2022. 
Tricolorii fac parte din Grupa a 4-a preliminară, alături de reprezentativele Serbiei, Macedoniei de Nord și Bosniei-Herțegovina. 
Primul loc la finalul campaniei asigură calificarea la EURO 2022. Șase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund vor merge și ele la EURO. 
Naționala se va reuni sâmbătă, 5 decembrie, iar a doua zi, va pleca spre Maroc. Partidele Maroc - România se vor disputa la Rabat, în zilele de 8 și 9 decembrie.


Iată lotul naționalei convocat de Robert Lupu: 


Portari: Petrișor Toniţă (Imperial WET Miercurea Ciuc), Roberto Voin (Autobergamo Deva) 
Jucători de câmp: Octavian Cireș (CS United Galați), Andrei Crăciun (CS United Galați), Valentin Ilaș (CFR Timișoara), Kedei Barna (FK Odorheiu Secuiesc), Adrian Pânzaru (Imperial WET Miercurea Ciuc), Sergiu Gavrilă (Autobergamo Deva), Dumitru Stoica (Autobergamo Deva),  Hadnagy Istvan (Autobergamo Deva), Marinică Plugaru (Autobergamo Deva), Felipe Oliveira (Jaén FS / Spania), Ique Ribeiro (O Parrulo Ferrol / Spania), Sávio Valadares(AFC Kairat Almatî), Szabolcs Mánya (SG Kecskemét Futsal)


Lotul de juniori, cantonament la Odorheiu Secuiesc


Naționala de futsal U19 a României se va reuni la sfârșitul acestei luni pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc la Odorheiu Secuiesc. Cantonamentul tinerilor tricolori va debuta în ziua de 27 noiembrie și se va încheia o săptămână mai târziu, în 3 decembrie.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7717 secunde