Preliminariile EURO 2020 la fotbal

"Furia Roja" la București! Meciul anului pentru tricolori

218

Articole de la același autor

Așteptarea a luat sfârșit. România - Spania, partidă care contează pentru grupa F din preliminariile Campionatului European 2020, se va juca în această seară, cu casa închisă. Peste 50.000 de suflete vor striga timp de 90 de minute pentru România și îi vor încuraja pe tricolori pe tot parcursul meciului cu ibericii. 


Selecționerul Cosmin Contra nu se teme de spanioli. Îi cunoaște foarte bine și, după cum a declarat, i-a analizat pe aceștia în cel mai mic detaliu. 


Spania vine la București cu o apărare care îl are în prim-plan pe starul Realului Madrid, Sergio Ramos. La mijloc, vedeta este Sergio Busquets, iar în atac, "Furia Roja" se va baza pe inspirația lui Paco Alcacer. 


România ar putea alinia un prim 11 ofensiv, în care George Pușcaș și Claudiu Keșeru ar putea reprezenta principalele arme împotriva spaniolilor. 


La mijloc, aproape sigur vor apărea Ciprian Deac, Nicolae Stanciu și Răzvan Marin, iar pe linia de fund este posibil să îi găsim pe Dragoș Grigore, Vlad Chiricheș sau Romario Benzar. 


Una dintre dilemele selecționerului este postul de portar. Ciprian Tătărușanu este titularul ultimelor meciuri, însă Ionuț Radu a demonstrat că poate să îl înlocuiască cu brio. 


Partida România - Spania se dispută cu începere de la ora 21.45, pe Arena Națională, fiind transmis în direct de PRO TV. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5878 secunde