Frontiera Tomis, pentru a șasea oară campioană națională la oină

813
Echipa ACS Frontiera Tomis Constanța a devenit din nou campioană națională la oină. Jucătorii de la malul mării au primit trofeul - al șaselea din palmares - după disputarea celui de-al doilea turneu play-off din cadrul Campionatului Național (ediția a 59-a), competiție organizată de Federația Română de Oină și Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, în colaborare cu Primăria comunei Curcani și partenerul oficial al federației - Antena Satelor.
Turneul s-a desfășurat, zilele trecute, în comuna Curcani (județul Călărași), un vechi centru de tradiție al sportului nostru național, într-o ambianță deosebită, cu participarea unui număr mare de spectatori.
Iată și rezultate înregistrate: Frontiera Tomis - CSM Rm. Sărat 23-8, Frontiera Tomis - Straja București 20-29, Frontiera Tomis - Biruința Gherăești 17-18, Straja - CSM 5-11, Straja - Biruința 15-10, Biruința - CSM 24-10.
"Chiar dacă a pierdut două dintre cele trei partide, Frontiera a profitat de cele patru puncte avans după primul turneu play-off, clasându-se în final pe prima poziție a clasamentului general, cu 21 de puncte. Locul secund a fost ocupat de Straja București (19 p), care a terminat la egalitate de puncte cu Biruința Gherăești, dar a fost avantajată de rezultatele din meciurile directe. Poziția a patra a revenit CSM-ului, cu 13 p", a declarat Evelina Lisenco, secretarul general al Federației Române de Oină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.9378 secunde