Campionatul Național de oină - seniori

Frontiera Tomis, în formă maximă la turneul de la Negrilești

327
Frontiera Tomis, în formă maximă  la turneul de la Negrilești - frontiera-1528733956.jpg

Articole de la același autor

Echipa de oină ACS Frontiera Tomis Constanța a reușit o serie impresionantă de victorii în turneul regulat disputat, week-end-ul trecut, pe stadionul din comuna Negrilești (județul Bistrița-Năsăud), contând pentru Campionatul Național de seniori.

Sub privirile președintelui FR de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre, campioana României a trecut, cu scorul de 27-9, de Stejarul Pârcovaci Iași, apoi a învins pe Straja București (21-10), Biruința Gherăești Neamț (24-9), Izvorul Chiuești Cluj (22-8) și Politehnica Cluj-Napoca (22-12).

Grație acestor victorii, formația de pe litoral s-a clasat pe locul întâi, cu un total de 15 puncte, și este mare favorită în lupta pentru câștigarea unui nou titlu de campioană națională.

Competiția de la Negrilești a fost organizată de Federația Română de Oină și CS Izvorul Chiuești, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului și Primăria Negrilești.

Clasament: 1. Frontiera Tomis (15 p), 2. Straja București (11 p), 3. Politehnica Cluj (11 p), 4. Biruința Gherăești (9 p), 5. Stejarul Pârcovaci (7 p), 6. Izvorul Chiuești (7 p).

În cazul echipelor cu același punctaj, pentru departajare, s-a ținut cont de rezultatul meciului direct.

Marea surpriză a furnizat-o Izvorul Chiuești, care, în penultimul joc al turneului, a învins pe Straja, scor 14-11.

v v v

Pentru oiniști, urmează acum participarea la două turnee play-off. În această fază superioară a Naționalelor, sunt calificate patru echipe: ACS Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Politehnica Cluj și Biruința Gherăești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4541 secunde