FRF: Suspendările, contabilizate și în Cupa Ligii

57
FRF: Suspendările, contabilizate și în Cupa Ligii - federatiaromanadefotbal-1406959454.jpg

Articole recomandate

Comitetul de Urgență al FRF a modificat, în ședința de vineri, articolul 41 din Regulamentul Disciplinar, astfel încât suspendările cauzate de cartonașele roșii să fie executate atât în meciurile din Cupa Ligii - Adeplast, cât și în Supercupa României - Timișoreana, informează frf.ro.

Modificarea a fost efectuată la solicitarea FC Steaua și a Ligii Profesioniste de Fotbal. Inițial, articolul 41 (Executarea suspendărilor) din Regulamentul Disciplinar nu enumera Supercupa României și Cupa Ligii printre competițiile oficiale: "Suspendarea persoanelor fizice, jucători sau oficiali (alta decât cea pentru cartonașe galbene) se execută începând cu primul joc oficial, desfășurat după luarea hotărârii, respectiv, după eliminarea din teren, în calcul intrând atât etapele de campionat, cât și cele din cadrul Cupei României".

Noua formă a articolului 41 este următoarea:

"Aprobă solicitările SC Fotbal Club Steaua București SA (Anexa nr. 1) și Ligii Profesioniste de Fotbal (Anexa nr. 6) privind completarea art. 41 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF astfel: Articolul 41 - Executarea suspendărilor 1. Suspendarea persoanelor fizice, jucători sau oficiali (alta decât cea pentru cartonașe galbene) se execută începând cu primul joc oficial, desfășurat după luarea hotărârii, respectiv, după eliminarea din teren, în calcul intrând etapele de campionat, jocurile din Cupa României, Cupa Ligii și Supercupa României, după caz", se arată în comunicatul FRF, citează mediafax.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0627 secunde