FRF suspendă competițiile de copii și juniori până la redeschiderea școlilor

Luni, 09 Martie 2020, 21:56
260
Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și asociațiile județene de fotbal până la redeschiderea școlilor, potrivit site-ului FRF, citat de Agerpres.

Luni, 9 martie, a avut loc reuniunea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul epidemiei de coronavirus, iar decizia acestuia a fost aceea de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar între 11 și 22 martie.

Duminică, în urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează. De asemenea, pentru partida România U21 - Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condițiile regulamentului, și a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre.

Pagina a fost generata in 0.5795 secunde