FRF a schimbat stadionul pentru antrenamentul echipei României

114
FRF a schimbat stadionul pentru antrenamentul echipei României - anghel-1458998910.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Fotbal a decis sâmbătă să schimbe stadionul unde se vor desfășura antrenamentul echipei naționale a României și conferința de presă a selecționerului Anghel Iordănescu. Acestea vor avea loc sâmbătă la stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' și nu la Cluj Arena, cum se anunțase inițial, scrie Agerpres.

''Din dorința de a proteja gazonul de pe Cluj Arena, staff-ul echipei naționale a decis să mute antrenamentul oficial de sâmbătă, 26 martie, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Ședința de pregătire dinaintea amicalului cu Spania va începe la ora 17,30 și va fi deschisă reprezentanților presei în primele 15 minute'', informează site-ul oficial al FRF.

De la ora 17,00, înainte de antrenament, la stadionul din Gruia se va desfășura și conferința de presă a selecționerului Anghel Iordănescu la care vor participa și jucători ai primei reprezentative.

Activitatea de presă a selecționatei Spaniei se va desfășura la Cluj Arena. La ora 18,45 este programată conferința de presă, iar la 19,30 antrenamentul oficial, deschis reprezentanților presei (doar cei acreditați la meciul de duminică) în primele 15 minute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Sport : Tricolorii, locul 16 în topul FIFA
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Iordănescu și-a reînnoit contractul cu FRF
Pagina a fost generata in 0.5333 secunde