Francesco Fornabaio a murit după ce s-a prăbușit cu avionul. Pilotul participase la AEROMANIA, în Constanța

373
2
Francesco Fornabaio a murit după ce s-a prăbușit cu avionul. Pilotul participase la AEROMANIA, în Constanța - francescofornabaio-1411391307.jpg

Articole recomandate

Unul dintre cei mai buni piloți acrobați din lume, italianul Francesco Fornabaio, a murit după ce s-a prăbușit cu avionul său în timpul unui show aerian.


Acesta evolua cu un Breitling Xtreme 3000 la mitingul Fly Venice, din Veneția. La un moment dat, în timpul programului pe care îl avea de executat, el a pierdut controlul aparatului de zbor și s-a prăbușit în fața a peste cinci mii de spectatori, scrie aviatiamagazin.com. Fornabaio a participat și la airshow-ul AEROMANIA 2013 pe plaja Mangalia și la aeroportul Tuzla.


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Cadavru găsit pe plaja din Năvodari
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Doliu la Parchetul Tribunalului Constanța
Pagina a fost generata in 0.623 secunde