€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

FR de Tenis a pus în vânzare biletele pentru meciul de Cupa Davis

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Federația Română de Tenis a anunțat joi că au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea România - Polonia, din cadrul turului al treilea al Zonei Europa/Africa, Grupa a II-a, a Cupei Davis, care va avea loc pe 15 și 16 septembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


Biletele pentru această confruntare pot fi achiziționate de pe site-ul www.bilete.ro, la următoarele prețuri: 60 RON (categoria 1), 40 RON (categoria 2) și 30 RON (categoria 3). Copiii preșcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare ale unui bilet valabil, menționează FRT.


Întâlnirea de la Cluj-Napoca se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu vor avea loc în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, începând de la ora 13,00, urmând ca duminică, 16 septembrie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu, cu începere de la ora 12.00.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7179 secunde