Fotbalul românesc, bulversat de virusul Covid-19. Ultimele cazuri de infectări

239
Fotbalul românesc, bulversat de virusul Covid-19. Ultimele cazuri de infectări - fotbalcovid2511-1606327270.jpg

Articole de la același autor



Fotbalistul Bogdan Manole, de la Rapid Bucureşti, a fost depistat infectat cu virusul Covid-19 şi va lipsi de la ultimele două etape ale Ligii a II-a din acest an. 
„În urma testării efectuate marţi, 24 noiembrie, unul dintre jucătorii noştri a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2. Este vorba despre fundaşul Bogdan Manole, cel care a şi lipsit la ultimele meciuri din cauza unei accidentări. Acesta, neprezentând simptome specifice infecţiei cu coronavirus, a intrat deja în izolare, astfel că va rata ultimele două jocuri ale anului, cu CSM Reşiţa şi Politehnica Timişoara”, a transmis conducerea clubului giuleştean. 
Toţi ceilalţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic au primit rezultate negative la test. 


Rapid întâlneşte, joi, de la ora 18:30, pe teren propriu, pe CSM Reşiţa, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii a II-a. 


XXX 
Şi SCM Gloria Buzău a anunţat, miercuri, 25 noiembrie, că are în lot trei fotbalişti infectaţi cu virusul Covid-19. 
„Sport Club Municipal Gloria Buzău anunţă că, din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre sportivii secţiei fotbal, Dragoş Huiban, Adi Marian Chică-Roşă şi Marius Ioniţă, au fost depistaţi pozitiv. 
Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor trei a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”, a transmis conducerea clubului buzoian. 


Gloria Buzău joacă, miercuri, 25 noiembrie, de la ora 17.00, la Ploieşti, cu Petrolul, duel din cadrul Ligii a II-a. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7379 secunde