Fotbalul are viitor la Techirghiol. Sparta, un proiect pe termen lung

1441
Fotbalul are viitor la Techirghiol. Sparta, un proiect pe termen lung - fotbalul-1460658582.jpg

Articole de la același autor

Cosmin George Maxim este un antrenor tânăr de doar 24 de ani, foarte ambițios, ce luptă alături de grupa sa de "pitici" în Campionatul Național de juniori E (născuți după 1 iunie 2005). A fost junior al Palatului Copiilor și al Săgeții Năvodari, a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", este posesor al licenței de antrenor C UEFA și voluntar al Federației Române de Fotbal. 


Activitatea acestei grupe a luat ființă acum doi ani, în cadrul clubului Sparta Techirghiol. Cu eforturi considerabile realizate de antrenor, împreună cu părinții copiilor, s-a izbutit creionarea unui proiect cu obiective pe termen lung, astfel că rezultatele nu au întârziat să apară. În toamnă, echipa s-a clasat pe locul patru la turneul județean "Gheorghe Ola" și "Gheorghe Ene", acumulând în acești doi ani peste 15 cupe și medalii. 


"Sunt copii cu personalitate și cu o atitudine corectă pentru a face performanță. Ca orice alt sportiv la vârsta lor, au fluctuații de formă, dar găsesc mereu resurse nebănuite de a se motiva și trec rapid peste astfel de perioade. Sunt foarte ambițioși și dornici să câștige toate partidele. Asimilează foarte rapid indicațiile oferite de mine și le pun în aplicare la fel de rapid. Uneori mă surprind și pe mine cu inventivitatea și deciziile pe care le iau", ne povestește Cosmin Maxim. 


Duminică, de la ora 10, Sparta Techirghiol U11 va juca în deplasare cu ACS Performer, pe terenul de la baza sportivă "Badea Cârțan". 


"Noi suntem într-o perioadă de perfecționare în acest moment. Lucrez de aproximativ două săptămâni doar exerciții de control al balonului. Vreau să văd o posesie îmbunătățită la copiii mei. Nu sunt interesat de puncte la această partidă, fiindcă nu se mai poate schimba clasamentul. Vom termina campionatul pe poziția a opta. Cu speranțe mari pentru sezonul viitor, deoarece avem doar șase copii născuți în anul 2005, restul fiind de 2006, chiar 2007 și se va păstra același nucleu", a declarat Cosmin Maxim. 


Clasament: 1. FC Viitorul 2005, 2. ACSAF Farul…, 8. Sparta Techirghiol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Aprilie 2016
Stire din Sport : "Marinarii" primesc vizita Gloriei Buzău
Pagina a fost generata in 2.5145 secunde