Fotbaliștii Viitorului au plecat în cantonament la Poiana Brașov

257
Fotbaliștii Viitorului au plecat în cantonament la Poiana Brașov - jucatorii-1465836629.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, fotbaliștii Viitorului Constanța au efectuat vizita medicală la Centrul Medical Iowemed, înaintea plecării către primul cantonament al acestei veri, la Poiana Brașov. 


Constănțenii se vor pregăti la munte până pe 23 iunie, având programate și două partide amicale, contra celor de la ACSM Codlea și Milsami Orhei (campioana Moldovei), urmând ca, în intervalul 27 iunie - 8 iulie, să se deplaseze în Polonia, la Gniewino, unde vor avea adversari pe măsură: Apoel Nicosia (campioana Ciprului), Arka Gdynia și Partizan Belgrad (vicecampioana Serbiei). Ultimul cantonament va avea loc în Austria, în perioada 8-15 iulie. 


În pauza competițională, lotul a suferit câteva modificări. Viitorul s-a despărțit de Florin Cernat, aflat la final de contract, Herold Goulon și Pablo de Lucas și-au reziliat contractele pe cale amiabilă, iar următorul pe această listă este Peterson Pecanha, care nu mai dorește colaborarea cu trupa lui Gheorghe Hagi. 


Noutățile sunt revenirile lui Bogdan Țîru, Bogdan Mitache (de la FC Voluntari) și Victor Rîmniceanu (Dinamo), dar și transferurile lui Florin Purice (Chiajna), Pablo Brandan (ASA Târgu Mureș) și Sorin Rădoi (FC Voluntari). 


În aceste zile, conducerea clubului dorește să finalizeze și transferurile lui Dani Lopez (Doxa Katokopias, Cipru), Andrei Peteleu (Petrolul Ploiești) și Gabriel Iancu (Steaua). 


"Sper să reușim un sezon cel puțin la fel de bun ca precedentul. Obiectivul nostru este să ajungem din nou în play-off-ul Ligii l, iar în Europa să facem o figură frumoasă. Au plecat jucători de la echipă, dar am adus alții în locul lor. Vom mixa această tinerețe a noastră cu fotbaliștii de experiență, cum este Pablo Brandan. Gabi Iancu va merge cu noi în cantonamente și sper ca el să revină la forma dinaintea transferului la Steaua. Avem oferte de la Steaua, dar și din străinătate pentru Florin Tănase și Răzvan Marin. Vom alege cea mai bună ofertă pentru club și pentru fotbaliști", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul conferinței de presă susținută, duminică seară, la Hotelul Iaki.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2453 secunde