Fotbaliști din Germania, Italia și Franța, în lotul SSC Farul

1549
Fotbaliști din Germania, Italia și Franța, în lotul SSC Farul - fotbalisti-1532102875.jpg

Articole de la același autor

Conducerea SSC Farul Constanța anunță că a finalizat negocierile cu antrenorii Ion Barbu și Gică Mina, care vor conduce echipa în sezonul 2018-2019 al Ligii a II-a la fotbal. De asemenea, au fost transferați jucători din Franța, Italia, Germania, dar și componenți ai lotului din sezonul trecut se regăsesc în primul 11. 


"Ne dorim să pornim cu dreptul în Liga a II-a. Evident, vrem o victorie, mai ales că jucăm pe teren propriu. Scopul nostru, la finele acestui sezon, este să ne aflăm pe pozițiile fruntașe. Va fi greu, avem adversari redutabili, însă am pregătit o echipă de jucători talentați și dedicați", spune Ion Barbu. 


Printre noile achiziții, se numără Michael Odibe, fost jucător al Concordiei Chiajna, Rafael Licu, Juvenal Junior, Yanis Roumadi, Cosimi Matteo, Fancesco Tosoni sau Ciprian Dombrovschi. De asemenea, din vechiul lot, se reîntorc la echipă George Călințaru, Marian Botea și Marius Tudorică. 


"Ne uităm în continuare pe piață, e posibil să mai existe transferuri. Vrem să promovăm în prima ligă", anunță conducerea clubului.


În cel de-al doilea meci-test din cadrul pregătirii de vară, SSC Farul va întâlni divizionara județeană Sparta Techirghiol, duminică, 22 iulie, începând cu ora 9.30, pe terenul acesteia. Pentru suporterii fariști și pentru jucătorii care au fost în lot și în sezonul recent încheiat, acest meci va reprezenta o reîntâlnire cu o arenă pe care SSC Farul nu a pierdut niciun punct în Liga a III-a. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7477 secunde