Fotbalist de la Steaua, cercetat că și-a bătut fosta iubită

146
Fotbalist de la Steaua, cercetat că și-a bătut fosta iubită - 517142517142tudoriesteaua-1445266001.jpg

Articole recomandate

Alexandru Tudorie are un singur gol la Steaua, dar iese în evidență prin evenimente care nu au legătură cu fotbalul. Duminică a jucat 3 minute cu Petrolul, iar noaptea s-a ales cu o plângere la Poliție, după un scandal în Centrul Vechi din București.


Tudorie (19 ani) s-a dus direct în Centrul Vechi, după ce a revenit de la Ploiești, acolo unde Steaua a remizat cu Petrolul în etapa a 14-a a Ligii 1. S-a afișat împreună cu iubita lui, dar acolo s-a întâlnit și cu fosta prietenă, de care nu s-a despărțit în cele mai bune condiții, în urmă cu câteva luni.

Fosta parteneră a atacantului transferat la Steaua în această vară - pe numele ei Ioana Danilescu - i-a acuzat atât pe Tudorie - despre care spune că era vizibil sub influența băuturilor alcoolice - cât și pe actuala lui iubită, că au înjurat-o și au lovit-o în văzul tuturor.

Tânăra a depus plângere la Poliție pe numele amândurora și a anunțat că își va scoate și certificat medico-legal, pentru a nu lăsa nepedepsită agresiunea celor doi.

Conform poliției, "plângerea a fost înregistrată la Secția 10, iar de acolo urmează să fie trimisă către Parchet, unde va fi întocmit un dosar. Cel mai probabil, audierea celor acuzați va avea loc marți (n.r. 20 octombrie)", scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Patru mașini jefuite
Pagina a fost generata in 0.5421 secunde