Fotbal / Viitorul - CSM Poli Iași 1-0. Hagi a marcat golul de trei puncte

217
Fotbal / Viitorul - CSM Poli Iași 1-0. Hagi a marcat golul de trei puncte - hagi2-1526111095.jpg

Articole recomandate

CSM Poli Iași nu a reușit nici din a patra încercare să le ia vreun punct campionilor de la FC Viitorul. După ce au pierdut primele trei întâlniri din acest sezon, ieșenii s-au înclinat și în cea de-a patra.


După numai 9 minute de joc, ieșenii au rămas în 10 oameni, după o intrare criminală a lui Mihăescu la Ianis Hagi. Fiul "regelui" a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Inițial, arbitrul a scos cartonașul galben, dar în câteva secunde s-a răzgândit și i-a arătat direct "roșu" mijlocașului moldovenilor.


Viitorul a marcat în minutul 66, dar arbitrul a anulat reușita pe motiv de offside. Ciobanu a centrat, iar Voduț a reluat cu capul în plasă. La reluare se vede că Voduț a fost în poziție de offside.

Ieșenii au scăpat din nou, după ce lovitura liberă a lui Ianis Hagi a țintit transversala.

Golul a venit în minutul 84. Ianis Hagi a luat o acțiune pe cont propriu și l-a învins pe Koșelev cu un șut de la distanță. Imediat după aceea, Viitorul a trecut din nou pe lângă gol. Marcatorul golului, Ianis Hagi, a trimis o pasă sclipitoare pentru Voduț, care a scăpat singur cu portarul, dar l-a luat la țintă.

S-a terminat 1-0, iar Viitorul își trece în cont a patra victorie din tot atâtea meciuri cu echipa lui Stoican, în acest sezon.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9235 secunde