Fotbal U17: Reprezentativa României se pregătește de Turul de Elită

95
Fotbal U17: Reprezentativa României se pregătește de Turul de Elită - fotbalu17sursafrfro-1417166786.jpg

Articole de la același autor

Naționala României U17 se reunește duminică, pentru prima acțiune după calificarea obținută la Turul de Elită. Antrenorul Bogdan Vintilă va avea la dispoziție, timp de trei zile, 89 de jucători din care va alege doar 18 are vor participa la Turul de Elită. Pentru început, selecționerul a convocat doar 22 de jucători care se vor prezenta duminică la Mogoșoaia: Portari: Cristian Dică (CSU Craiova) și Andrei Udeanu (SCM Pitești); Jucători de câmp: Tiberiu Căpușă, Virgil Ghiță, Kilyen Szabolcs, Andrei Ciobanu, Robert Grecu, Ianis Hagi, Carlo Casap și Florinel Coman (toți de la Academia Gheorghe Hagi), Vlad Mihalcea (FC Brașov), Ionuț Tănase (Atletico Arad), Radu Motreanu, Fridrich Harald și Sebastian Velcotă (toți trei de la ACS Poli Timișoara), Ionuț Costache și Vlad Gîsă (amândoi de la Dinamo), Andrei Cristian (CSU Craiova), Dănuț Tereche (Pandurii Tg. Jiu), Emanuel Herman și Bogdan Szijj (CSM Școlar Reșița), Mihai Dobre (FC Viitorul Mihai Georgescu). 


Din lotul care a reușit calificare la tur, au rămas doar 15 jucători. Noutățile echipei sunt: Grecu (absent la meciurile din Andorra, dar golgeterul lotului), Dică, Udeanu, Tereche, Cristian, Herman și Szijj, informează FRF.ro. În zilele următoare vor mai fi chemați 67 de jucători pentru completarea, dar mai ales întărirea lotului U17. Aceștia au fost aleși în urma unei ample acțiuni de selecție făcută de Vintilă, Zorislav Kovac (managerul pentru dezvoltare sportivă din cadrul FRF) și Aurel Țicleanu (managerul Departamentului de Scouting). Aceiași sursă informează că 33 dintre aceștia vor juca un meci la Bufta, pe 2 decembre, iar alți 34 vor disputa o partidă la Chiajna, pe 3 decembrie.


Următoarea acțiune de pregătire este programată între 11 și 18 decembrie. România se va pregăti patru zile la Mogoșoaia, iar pe 15 decembre va pleca la Paris, unde va juca o partidă test cu selecționata Franței, pe 17 decembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5658 secunde