FOTBAL. Schimbări în primul 11 al Naționalei. Grozav revine, Mutu rezervă!

295
FOTBAL. Schimbări în primul 11 al Naționalei. Grozav revine, Mutu rezervă! - fotbalgrozav-1350288647.jpg
Pițurcă va face mici modificări în echipă pentru meciul cu Olanda. Cea mai bună veste vine dinspre atacantul Petrolului, Gicu Grozav, care este sub tratament, dar va fi apt de joc la ora partidei România - Olanda de pe Național Arena.

Chipciu urmează să intre în formula de start, cel mai probabil în locul lui Stancu. Bourceanu și Pintilii rămân în echipă și contra Olandei după evoluția fără greșeală de la Istanbul. Pe stânga, în locul lui Stancu, titularul de la Istanbul, va intra Alex Chipciu. Pițurcă intenționa să îl titularizeze pe stelist și contra Turciei, folosindu-l în echipa probabilă inclusiv la ultimul antrenament de dinaintea partidei.

S-a răzgândit însă pe ultima sută de metri: l-a introdus pe Marica în echipă și l-a retras pe Stancu pe postul pe care ar fi trebuit să joace Chipciu. La fel ca pe Șukru Saracoglu, Adrian Mutu va rămâne și marți pe banca de rezerve. Forma fizică în care se află acum "Briliantul" nu îi permite să pretindă un loc în echipa de start a României într-un meci cu o asemenea încărcătură, informează prosport.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.719 secunde