Fotbal, Săgeata Năvodari / Constantin Gache: "Băieții nu și-au primit salariile din luna iulie!"

598
2
Fotbal, Săgeata Năvodari / Constantin Gache:
Tehnicianul echipei Săgeata Năvodari, Constantin Gache, a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru "Cuget Liber", că îi este destul de greu să-și motiveze jucătorii, din cauza problemelor financiare. "Abia îi fac să intre în teren, însă îi înțeleg pe băieți… Nu și-au mai primit salariile din luna iulie. Mai mult decât atât, nu au primit nici măcar o primă!  Desigur că, în aceste condiții, nici antrenamentele nu le mai fac la nivelul la care ar trebui făcute. Însă, în ciuda acestor probleme, vedeți ce rezultate obțin… Jos pălăria!", a spus Gache.

Comentează știrea

yo
25 noiembrie 2011
pt dementi

bai cacaciosilor aia care comentati de faru si dati vina pe geani....cititi de 2 ori articolul asta si dupaia comentati!!! ca probabil avea dreptate in articolul de ieri cand zicea ca farul e cam singurul club cu plata cat de cat la zi...!!! faceti si voi calcul cat luni sunt din iulie fara salarii si fara prime....si totusi ei sunt pe 3 si noi pe 8 !!!

parinte
25 noiembrie 2011
rusine

nici primele pt. returul editiei precedente nu sunt platite.domnilor patroni de ce va bateti joc de baieti si de familiile lor?cind ati inscris echipa ati avut ub buget de venituri si cheltuieli,sau ati mers la plesneala?Domnule primar nu puteti interveni?

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Sport : "Suntem cu primele la zi!"
Pagina a fost generata in 0.563 secunde