Fotbal / S-au pus în vânzare biletele pentru amicalul România - Georgia. Reguli de acces

139
Fotbal / S-au pus în vânzare biletele pentru amicalul România - Georgia. Reguli de acces - fotbalbilete-1622181519.jpg

Articole de la același autor

Pentru prima dată din noiembrie 2019 încoace, suporterii echipei naționale de fotbal a României îi pot susține pe tricolori din tribune. Pe 2 iunie, de la ora 21.45, stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, România întâlnește Georgia, într-o partidă amicală. 


„Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, la acest joc pot asista doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (minimum 10 zile de la rapel) și cele care prezintă un test negativ RT-PCR (efectuat în ultimele 72 ore înaintea meciului) sau rapid antigen (efectuat în ultimele 24 ore înaintea meciului, certificat de un laborator autorizat de Ministerul Sănătății).
Regulile privind testarea Covid-19 se aplică și copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani”, informează Federaţia Română de Fotbal. 


Biletele sunt disponibile exclusiv online, pe bilete.frf.ro, prețul acestora fiind: 30 lei (peluze) și 60 lei (tribune).
Spectatorii se pot prezenta la meciul România - Georgia atât cu biletul printat, cât și cu acesta în varianta electronică.
Aceștia trebuie să aibă asupra lor documentele care atestă vaccinarea / testarea Covid-19 conform regulilor de acces.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.091 secunde