FOTBAL / PETRE GRIGORAȘ a fost dat afară de la Pandurii Târgu Jiu

173
FOTBAL / PETRE GRIGORAȘ a fost dat afară de la Pandurii Târgu Jiu - petregrigoras-1484048347.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul Petre Grigoraș a fost demis de pe banca tehnică a celor de la Pandurii Târgu Jiu și va fi înlocuit de fostul dinamovist Flavius Stoican.


Fostul atacant al celor de la Steaua București și Farul Constanța a explicat la Digi Sport cum a decurs întâlnirea cu patronul gorjenilor.


"Așteptau ca eu să fiu un tip care să cedeze din start, să rup imediat contractul și să plec. Mi s-a propus această sumă ca să plec, dar eu am acceptat-o. Surpriză! Vă dați seama că i s-a schimbat fața. Au existat niște replici verbale, dar atât. Am primit decizia de încetare a contractului, ceea ce mi se pare ilegal. Mi-au desfăcut contractul, mi-au dat decizia de încetare din data de 9, ce să mai caut la antrenamente? Nu mi-am dat nicio demisie, nimic. Nu am primit niciun salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânșii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relație bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viața, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii", a explicat Petre Grigoraș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9043 secunde