Fotbal / Ovidiu Hațegan va arbitra la EURO 2016

89
1
Fotbal / Ovidiu Hațegan va arbitra la EURO 2016 - ovidiuhaegan-1450193353.jpg

Articole recomandate

Arbitrul român Ovidiu Hațegan va oficia la EURO 2016, după ce a fost nominalizat printre cei 18 cavaleri ai fluierului reținuți pentru turneul final al Campionatului European de fotbal din Franța, anunță Federația Română de Fotbal pe pagina sa de Facebook.



Hațegan este primul central român prezent la un turneu final după o pauză de 28 de ani. Timișoreanul Ioan Igna a condus meciuri la EURO 1988, iar în urmă cu 16 ani, la EURO 2000, se consemna ultima prezență a arbitrajului românesc la un turneu final, tușierul timișorean Nicolae Grigorescu.

Arădeanul Ovidiu Hațegan se află printre cei 18 centrali delegați de UEFA la partidele Campionatului European din Franța (10 iunie — 10 iulie).

Cei 18 cavaleri ai fluierului pentru EURO 2016 sunt: Martin Atkinson (Anglia), Felix Brych (Germania), Cuneyt Cakir (Turcia), Mark Clattenburg (Anglia), William Collum (Scoția), Jonas Eriksson (Suedia), Ovidiu Hațegan (România), Serghe Karasev (Rusia), Viktor Kassai (Ungaria), Pavel Kralovec (Cehia), Bjorn Kuipers (Olanda), Szymon Marciniak (Polonia), Milorad Mazic (Serbia), Svein Moen (Norvegia), Nicola Rizzoli (Italia), Damir Skomina (Slovenia), Clément Turpin (Franța), Carlos Velasco Carballo (Spania).

Naționala de fotbal a României este calificată la EURO 2016 și va evolua în Grupa A, alături de echipa gazdă, Franța, Elveția și Albania. Tricolorii vor juca meciul de deschidere, împotriva Franței, în data de 10 iunie, pe Stade de France.



Comentează știrea

iulia
15 decembrie 2015
proiect

Cautam colaboratori in cadrul unui proiect in plina ascensiune .Acest proiect se adreseaza oricui, indiferent de varsta, pregatire,ocupatie si situatie financiara.Puteti lucra part-time sau full-time, in functie de timpul disponibil.Aveti nevoie doar de ambitie,curaj,vointa si rabdare.Cerem si oferim seriozitate.Contacteaza acum unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2838 secunde