Fotbal, naţionala U21 / Stranierii convocaţi de Adrian Mutu pentru meciul cu Danemarca

217
Fotbal, naţionala U21 / Stranierii convocaţi de Adrian Mutu pentru meciul cu Danemarca - fotbaltineret-1603710903.jpg

Articole recomandate

Nu mai puţin de nouă stranieri figurează pe lista preliminară pentru duelul cu Danemarca, meciul care poate duce România U21 la EURO 2021. Selecționerul Adrian Mutu a trimis faxurile de principiu pentru nouă jucători care evoluează în afara României, informează frf.ro.

Lista convocărilor preliminare:

Alexandru Dobre (Dijon, Franța);

Vlad Dragomir (Perugia, Italia);

Radu Drăgușin (Juventus, Italia);

Denis Drăguș (Crotone, Italia);

Marius Marin (Pisa, Italia);

Andrei Rațiu (Ado Den Haag, Țările de Jos);

Louis Munteanu (Fiorentina, Italia);

Adrian Petre (Cosenza, Italia);

Alexandru Pașcanu (Ponferradina, Spania).

Pe 17 noiembrie, naționala Under 21 a României va întâlni Danemarca, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Este meciul care poate asigura calificarea tricolorilor U21 la EURO 2021. Un succes în fața danezilor ar garanta prezența la Campionatul European de anul viitor.

Partida va fi transmisă în direct de Pro TV și Radio România Actualități.

Cele nouă câștigătoare ale grupelor, precum și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO. Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021.

Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

Inițial, sistemul de calificare includea un play-off între opt formații clasate pe locul secund în preliminarii, cu cele nouă câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi calificate direct la turneul final.

Clasamentul Grupei 8

1. Danemarca (25 p), 2. România (19 p), 3. Ucraina (10 p), 4. Finlanda (10 p), 5. Irlanda de Nord (9 p), 6. Malta (1 p).

Foto: frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4215 secunde