Fotbal / Miodrag Belodedici: România produce în continuare talente

117
Fotbal / Miodrag Belodedici: România produce în continuare talente - miodragbelodedici-1501359511.jpg

Articole recomandate

Fostul internațional Miodrag Belodedici, membru al Comisiei Tehnice a FRF, spune că școala românească de fotbal produce în continuare talente, el fiind mulțumit de nivelul arătat de tinerii fotbaliști prezenți în tabăra de selecție pentru echipa națională Under 15, la Tărlungeni.


''E un nivel bun, o dovadă că avem copii foarte talentați. Să nu uităm faptul că acești juniori testați acum la Tărlungeni sunt cei rămași după o acțiune mult mai amplă de scouting prin toată țara. Practic, acum, aici au ajuns cei mai buni 130 din peste 1.000 de fotbaliști născuți în anul 2003 pe care i-am văzut la foarte multe meciuri'', a declarat Belodedici, într-un scurt interviu pentru site-ul FRF, transmite Agerpres.ro.

El și-a exprimat satisfacția pentru faptul că micii fotbaliști sunt dornici să arate că sunt cei mai buni și că merită să joace pentru echipa națională la categoria lor de vârstă.

''Eu nu eram așa talentat, eu așa cred. I-am văzut determinați, dornici să arate că sunt foarte buni și pot juca la echipa națională. Acum, misiunea noastră este să-i vedem pe cei mai buni, care să facă pe viitor parte din lotul care va forma viitoarea națională U15. Sunt copii talentați individual, ei trebuie formați să poată arăta și ca o echipă. Suprinzător, deși sunt foarte tineri, ne cunosc. Și pe mine, și pe Ionel Augustin și pe Țiți Dumitriu. Și sunt mereu atenți la ce le comunicăm, la ce mesaje le transmitem. Le-am și spus să nu fie dezamăgiți pentru că unii vor pleca acasă, dar la această vârstă ei trebuie să continue să joace, să se dezvolte și toți vor fi în atenția noastră'', a mai afirmat fostul jucător al naționalei României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8202 secunde