Fotbal / Meciul amical România - Belarus se joacă la Ploieşti

183
Fotbal / Meciul amical România - Belarus se joacă la Ploieşti - fotbalromania-1603723648.jpg

Articole de la același autor



Meciul amical dintre reprezentativele de fotbal ale României şi Belarusului va avea loc, în data de 11 noiembrie 2020, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Ora de start va fi 19.00, iar partida va fi transmisă în direct de PRO X și Radio România Actualități, informează frf.ro. 


România joacă pe 11 noiembrie acasă această partidă amicală, apoi, pe 15 noiembrie, cu Norvegia, în Liga Națiunilor (Arena Națională - București) și pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeași competiție. 
Miza majoră a acestei „triple” o constituie faptul că rezultatele vor influența direct clasamentul FIFA la final de noiembrie, cel în baza căruia se vor fixa urnele valorice pentru tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022 care debutează în primăvară. 


Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Națiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) și din nou Kazahstan (2-0 acasă). 


Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reușind două victorii și două remize. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.597 secunde