Fotbal / Marcel Lică: "Dacă marca dublu în acest tur, Pătulea mai era acum la Farul?"

477
2
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, în urmă puțin timp, pentru "Cuget Liber", că speră ca în această pauză în Liga a II-a să fie achiziționați jucători care să facă față cerințelor clubului de pe litoral. "Să fim serioși… Dacă reușea să marcheze dublu în tur, Pătulea mai era acum la Farul? Sperăm să aducem jucători mai buni în iarnă, problema este însă să și putem!", a spus Lică.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

FARIST ADEVARAT
28 noiembrie 2011
aoleu

Astia care se iau de Patulea sunt chiar penibili. E singurul jucator profesionist de la Farul care se zbate pentru orice minge. Faptul ca rateaza mult arata si faptul ca stie unde sa se intalneasca cu mingea. Asa ca pupati-l voi pe Patulea undeva.Majoritatea jucatorilor de la Farul nu stiu sa lege 2 pase.Ce sa faca un atacant fara mingii?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2445 secunde