Fotbal / Mai mulţi suporteri în tribunele Arenei Naţionale, la EURO

177
Fotbal / Mai mulţi suporteri în tribunele Arenei Naţionale, la EURO - fotbalsuporteri-1621330618.jpg

Articole de la același autor

Ultimul meci din optimile turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 s-ar putea desfășura cu mai mulți spectatori în tribunele Arenei Naționale, informează Ministerul Tineretului şi Sportului. 


La Palatul Victoria, a avut loc o ședință de lucru a Comitetului Interministerial de coordonare şi organizare a turneului final al Campionatului European de fotbal 2020, organizată la inițiativa ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, președinte al comitetului. 
În cadrul întâlnirii, s-a luat în discuție posibilitatea ca, în raport cu măsurile în vigoare la acel moment, ultimul meci din optimile turneului final al Campionatului European 2020 să aibă în tribune un număr de spectatori mai mare decât cei 13.000 conveniți anterior. Altfel spus, dacă procentul de ocupare aprobat de Guvern la data meciului va fi mai mare de 25%, Arena Națională ar putea găzdui suplimentar un număr de câteva mii de suporteri. Acest lucru depinde de evoluția situației sanitare și de succesul campaniei de vaccinare. 
O altă veste bună este că diferența care se va adăuga celor 13.000 va fi formată exclusiv din suporteri români vaccinați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5448 secunde