Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord

193
1
Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord - angheliordanescu-1434119283.jpg

Articole recomandate

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, are la dispoziție 27 de jucători pentru partida cu Irlanda de Nord, programată mâine, pe stadionul Windsor Park din Belfast, în preliminariile EURO 2016.


Iordănescu s-a confruntat cu numeroase probleme de lot, a fost nevoit să renunțe la portarul Costel Pantilimon, în mare formă după ce a pus umărul la salvarea de la retrogradare a echipei sale (Sunderland), iar Sânmărtean, Raț, Andone și Keșeru au fost și ei accidentați, însă sunt recuperați în mare proporție pentru acest joc important.

Sânmărtean (35 ani) este cel mai vârstnic din lot, dar Raț are cele mai multe selecții, 103. Bumba este mezinul lotului, la 21 de ani, în timp ce Vătăjelu și Nicușor Stanciu sunt debutanți. Bogdan Stancu este golgheterul lotului actual, cu 8 goluri, dar Keșeru are un procentaj extraordinar, de un gol pe meci (4/4), scrie Agerpres.


Comentează știrea

rodica
12 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Mircea Sandu, atac la adresa lui Burleanu
Pagina a fost generata in 0.4308 secunde