Fotbal - Liga I / Chindia Târgoviște - CSM Poli Iași 0-2, în play-out

187
Fotbal - Liga I / Chindia Târgoviște - CSM Poli Iași 0-2, în play-out - minge-1593269941.jpg

Articole recomandate

Echipa de fotbal CSM Poli Iași a învins cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, formația Chindia Târgoviște, sâmbătă, într-o partidă disputată pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Ligii I.


Atacantul olandez al formației conduse de Mircea Rednic, Kevin Luckassen, a deschis scorul în minutul 13. El a trimis mingea cu capul în poartă de la aproximativ 7 metri în urma unei centrări a lui Andrei Cristea de pe partea stângă.


Scorul final a fost stabilit în mintul 88 când argentinianul Lucas Chacana a scăpat singur pe contraatac, în urma unei pase a aceluiași Andrei Cristea, l-a driblat pe portarul Mihai Aioani și a înscris cu un șut plasat.


Chindia Târgoviște a avut mai multe ocazii prin Ovidiu Bic (minutul 9), Filip Dangubic (minutul 19), Valmir Berisha (minutul 66) și Liviu Mihai (minutul 79), dar niciunul nu a reușit să înscrie.


Pentru formația moldoveană aceasta este prima victorie după trei înfrângeri consecutive. CSM Poli Iași acumulează astfel 18 puncte și părăsește ultimul loc al clasamentului play-out-ului Ligii I.


Chindia Târgoviște rămâne în urma acestui meci cu 17 puncte în clasament și coboară pe locul 7, dar are un meci mai puțin disputat, restanța cu Dinamo din etapa a 3-a..


Chindia Târgoviște - CSM Poli Iași 0-2 (0-1); Stadion "Ilie Oană" (Ploiești)
A marcat: Kevin Luckassen (13), Lucas Chacana (90)
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); arbitri asistenți: Mircea Mihail Grigoriu (București), Andrei Constantinescu (București); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galați)
Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1743 secunde