Fotbal, Liga Europa / Sporting Lisabona – FC Vaslui 2-0

364
Fotbal, Liga Europa / Sporting Lisabona – FC Vaslui 2-0 - sporting-1319149985.jpg
Sporting Lisabona a învins pe FC Vaslui cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe stadionul ''Jose Alvalade'', în Grupa D a Europa League la fotbal.

Sporting s-a impus lejer, prin golurile marcate de Evaldo (38), Matías Fernández (70), în fața unei formații care s-a limitat la un joc defensiv, obligată și de faptul că a jucat în 10 oameni din min. 38, când a fost eliminat Wesley.

Sporting a început în forță și a ratat prima ocazie în minutul 1, când șutul lui Fernandez a fost respins de Pavlovic. Chiar dacă au controlat destul de clar jocul, lusitanii nu și-au creat situații mari de gol, o șansă notabilă fiind consemnată în min. 30, când van Wolfswinkel a reluat peste poartă.

FC Vaslui a suferit o lovitură grea în min. 38, când căpitanul Wesley a fost eliminat pentru un gest inexplicabil, lovirea fără minge a lui Joao Pereira.

Sporting a reușit să deschidă scorul cinci minute mai târziu, când Evaldo a reluat simplu în plasă centrarea lui Matias Fernandez: 1-0 (38).

FC Vaslui a acuzat neacordarea unui penalty, la un henț în careu al olandezului Schaars (45).

În partea secundă, Cerniauskas s-a remarcat în primele minute în două rânduri, la șutul lui Capel (48), dar mai ales la lovitura liberă executată de Matias Fernandez (50). Schaars a tras, dar nu i-a produs portarului nostru (55), iar Capel a șutat pe lângă (56). Matías Fernández a majorat scorul în min. 70, cu un șut pe sub portar: 2-0.

Sporting nu a mai forțat, chiar dacă a controlat fără probleme meciul, având o ocazie mare prin Schaars (83), care a țintit vinclul lui Cerniauskas. Bojinov (90+2) a semnat ultima situație de gol a partidei.

FC Vaslui va disputa pe 3 noiembrie, la Piatra Neamț, revanșa cu Sporting Lisabona.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Sport : "Abordăm meciul doar la victorie"
Pagina a fost generata in 1.0736 secunde