Fotbal, Liga a III-a / Farul II se impune în deplasarea de la Feteşti şi se menţine în fotoliul de lider

122
Fotbal, Liga a III-a / Farul II se impune în deplasarea de la Feteşti şi se menţine în fotoliul de lider - 163221601951705-1632654460.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul Constanța II a susținut meciul cu CSM Fetești din cadrul etapei a 5-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a.

Disputată pe stadionul "Tineretului" din Fetești, partida a fost controlată cu autoritate de jucătorii pregătiți de Sorin Rădoi și Stere Banoti, care s-au impus la final cu 2-0 (2-0).

Ambele goluri ale constănțenilor au fost înscrise în prima repriză de Nicolas Popescu (min. 26, cu capul după o lovitură liberă) și Josemi Castaneda (min. 41, dintr-un penalty obținut de Grameni).

În urma victoriei de la Fetești, Farul II și-a consolidat prima poziție în clasamentul Ligii a III-a, fiind singura echipă din Seria a III-a cu punctaj maxim.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: SC Popești Leordeni - Înainte Modelu 1-0, Agricola Borcea - FC Voluntari II 4-1, CS Afumați - Recolta Gh. Doja 3-1, ACSM Oltenița - Gloria Albești 1-4.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6253 secunde