Fotbal - Liga 2 / „U“ Cluj învinge pe terenul Farului

Sâmbătă, 01 Mai 2021, 15:25
442
În cadrul etapei a șasea din play-out-ul Ligii 2 la fotbal, FC Farul a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Cluj cu 1-3. Ardelenii voiau să-și ia revanșa după înfrângerea la „masa verde“ care i-a scos din play-off și au marcat două goluri în prima jumătate de oră a meciului, prin Sergio Ribeiro (min. 12) și Nicolae Pîrvulescu (min. 29). Antrenorul gazdelor, Ianis Zicu, a schimbat trei fundași încă din minutul 33 (Carabela, Băjan și Leca), însă tot Clujul a rămas la cârma partidei, ratând alte câteva ocazii bune până la pauză. În repriza a doua, Farul a arătat altceva și a marcat repede, prin Cosmin Bîrnoi (48). A urmat o perioadă de forcing a gazdelor, cu Telcean aproape de autogol (54) și Banyoi și Damașcan ratând situații bune (54 și 59), însă Pîrvulescu a readus liniștea în tabăra clujeană cu un șut de la 22 de metri, care a prins pământul în fața lui Dur-Bozoancă și s-a dus în poartă.

Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Băjan (Cărăruș 33′), M. Leca (I. Ursu 33′), Antoche (cpt.), Carabela (D. Panait 33′) – Greu, Liv. Mihai (Vl. Rusu 76′) – Bîrnoi (Pelivan 88′), Rob. Silaghi, Damașcan – Banyoi

Ieri s-au disputant partidele: Fotbal Comuna Recea – CSM Slatina 5-2 și Metaloglobus București – Pandurii Tg. Jiu 3-1.

”U” Cluj, Farul și Metaloglobus au fiecare câte 39 de puncte, fiind departajate de golaveraj(11-6, 8-7, 6-6).

În ultima etapă, Farul joacă la Târgu Jiu, cu Pandurii, iar ”U” Cluj are meci acasă cu Fotbal Comuna Recea, în vreme ce Metaloglobus joacă în deplasare la Ripensia.

Pagina a fost generata in 0.3394 secunde