Fotbal / Jucătorul brazilian Neto, al șaselea supraviețuitor al catastrofei aviatice din Columbia

180
Fotbal / Jucătorul brazilian Neto, al șaselea supraviețuitor al catastrofei aviatice din Columbia - netobugre-1480438608.jpg

Articole recomandate

Autoritățile columbiene au anunțat existența unui al șaselea supraviețuitor, fotbalistul brazilian Helio Hermito Zampier Neto, după accidentul unui avion care transporta 81 de persoane și s-a prăbușit luni seară lângă orașul Medellin (nord-vest), transmite Agerpres.ro.



"Este confirmată salvarea unui al șaselea supraviețuitor, jucătorul Helio Hermito Zampier Neto, care este în curs de a fi evacuat. Nu este exclusă posibilitatea de a găsi alte persoane în viață", a anunțat Unitatea națională de gestionare a riscurilor și catastrofelor (UNGRD), care indicase anterior că există 76 de morți și cinci supraviețuitori.

Aeronava British Aerospace 146 a companiei aeriene boliviene Lamia, la bordul căreia se aflau 81 de persoane — nouă membri ai echipajului și 72 de pasageri, inclusiv 22 de jucători ai echipei de fotbal braziliene Chapecoense, s-a prăbușit marți într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin. Echipa de fotbal Chapecoense urma să joace miercuri la Medellin prima manșă a finalei Copa Sudamericana contra echipei locale Atletico Nacional.

Ceilalți trei fotbaliști care au supraviețuit sunt fundașul Alan Ruschel și portarii Danilo și Jackson Follman.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2546 secunde