Fotbal / Hagi speră ca Farul să obţină la Piteşti prima victorie în deplasare din actuala ediţie a Ligii I

118
Fotbal / Hagi speră ca Farul să obţină la Piteşti prima victorie în deplasare din actuala ediţie a Ligii I - 163429413790797-1634303933.jpg

Articole de la același autor

Managerul tehnic al FCV Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, 15 octombrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa sa să spargă gheaţa şi să obţină, la Piteşti, prima victorie în deplasare din actuala ediţie de campionat.

„FC Argeş este o echipă care joacă la rezultat, care primeşte greu gol. Sperăm ca noi să ne întoarcem cu punct sau cu victorie din această deplasare. Mergem încrezători să spargem gheaţa şi să câştigăm în deplasare. Acasă suntem buni, dar în deplasare nu avem acelaşi randament”, a declarat Gheorghe Hagi.

Tehnicianul nu se va putea baza la această partidă pe doi jucători: atacantul Adrian Petre, care abia a reluat mişcarea, după problemele cu spatele, și mijlocașul Florin Purece, care a resimţit dureri la coapsă.

FCV Farul Constanţa va întâlni, duminică, 17 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, pe ACS Campionii FC Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a Ligii I la fotbal, transmisă în direct de Digi Sport 1, Telekomsport și Look Sport.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5976 secunde