Fotbal / Franța și Portugalia s-au calificat la Cupa Mondială din 2018

85
Fotbal / Franța și Portugalia s-au calificat la Cupa Mondială din 2018 - ronaldoclap-1507700389.jpg

Articole recomandate

Echipele Franței și Portugaliei, campioana europeană en titre, s-au calificat, marți seara, la Cupa Mondială de fotbal din 2018, după victorii obținute pe teren propriu în ultimele meciuri din preliminarii.


Franța a trecut cu 2-1 de Belarus, la Saint-Denis, prin golurile reușite de Antoine Griezmann și Olivier Giroud. 


Portugalia a câștigat fără probleme meciul cu Elveția, contracandidata sa, cu 2-0, prin autogolul lui Johan Djourou și reușita lui Andre Silva. Elveția va evolua în baraj. 


Olanda a învins-o pe Suedia cu 2-0, prin ''dubla'' lui Robben, dar scandinavii sunt cei care vor evolua în barajul pentru Mondialul din Rusia. 


Belgia, deja calificată, a dispus cu 4-0 de Cipru, trei dintre golurile ''diavolilor roșii'' fiind înscrise de frații Hazard, două Eden și unul Thorgan. 


Echipa Bulgariei nu a reușit decât o remiză în deplasare cu Luxemburg, 1-1, în timp ce Ungaria a câștigat greu acasă cu Insulele Feroe (1-0).  Grecia a prins și ea barajul după 4-0 cu Gibraltar. 


Numărul echipelor calificate la Cupa Mondială din 2018 a ajuns la 19: Rusia (echipa gazdă, din oficiu), Germania, Anglia, Belgia, Spania, Polonia, Islanda, Serbia, Franța, Portugalia, Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Mexic, Costa Rica, Brazilia, Egipt și Nigeria.

Vor evolua în barajul european echipele: Italia, Danemarca, Croația, Irlanda de Nord, Irlanda, Suedia, Grecia, Elveția.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2983 secunde