Fotbal: FCSB nu se va prezenta la meciul cu FC Voluntari din Cupa României

280
Fotbal: FCSB nu se va prezenta la meciul cu FC Voluntari din Cupa României - fcsb-1635178490.jpg

Articole de la același autor

Echipa de fotbal FCSB nu se va prezenta la meciul cu FC Voluntari, programat, miercuri, de la ora 21:00, în optimile de finală ale Cupei României, ca urmare a numărului mare de jucători infectaţi cu Covid-19 şi accidentaţi, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse din cadrul grupării bucureştene.

În aceste condiţii, formaţia antrenată de Edward Iordănescu va pierde la ''masa verde'' cu scorul de 0-3, rezultat ce va trebui omologat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, iar în sferturile de finală se va califica FC Voluntari.

FCSB ar fi avut suficienţi jucători pentru a disputa meciul dacă acesta ar fi fost programat joi, când trei dintre jucătorii infectaţi, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea vor ieşi din izolare.

Conform surselor citate, gruparea patronată de Gigi Becali nu a anunţat FRF că nu se va prezenta miercuri la partida cu FC Voluntari şi nici nu a solicitat amânarea acesteia deoarece situaţia medicală a lotului era cunoscută de deţinătorii drepturilor TV în momentul stabilirii programului meciurilor din optimile de finală ale Cupei României.

Potrivit Agerpres, dintre cei opt jucători infectaţi cu coronavirus din lot, primii care au ieşit din izolare în cursul zilei de astăzi au fost Cătălin Straton şi Sorin Şerban. Joi vor ieşi din carantină Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea, iar ulterior Valentin Creţu, Valentin Gheorghe şi Octavian Popescu.

FCSB nu a putut disputa nici partida cu Farul Constanţa, care trebuia iniţial să aibă loc duminică, la Ovidiu, în etapa a 13-a a Ligii I, ea fiind amânată de Liga Profesionistă de Fotbal pentru 4 noiembrie (ora 17:30) din cauza focarului de Covid-19 de la clubul bucureştean.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4946 secunde