Fotbal / FCSB încheie Grupa G pe doi, după 1-2 cu Lugano, în Liga Europa

94
Fotbal / FCSB încheie Grupa G pe doi, după 1-2 cu Lugano, în Liga Europa - zzz-1512715363.jpg

Articole de la același autor

Formația FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Națională, cu scorul de 2-1, de echipa elvețiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziție terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în fața echipei Hapoel Beer Sheva. Plzen și FCSB sunt calificate în 16-imile competiției.


FCSB a terminat pe locul 2 în clasamentul Grupei G a Ligii Europa și nu va fi cap de serie la tragerea la sorți a partidelor din 16-imile de finală ale Ligii Europa. Capi de serie vor fi câștigătoarele grupelor (Viktoria Plzen a câștigat grupa FCSB dar nu se mai pot întâlni în faza următoare), plus patru formații care vin de pe locul al treilea al grupelor Ligii Campionilor, cu cele mai multe puncte.

În urna capilor de serie vor fi echipele Villarreal, Dinamo Kiev, SC Braga, AC Milan, Atalanta, Lokomotiva Moscova, Viktoria Plzen, Arsenal Londra, Salzburg, Athletic Bilbao, Lazio, Zenit Sankt Petersburg, Atletico Madrid, ȚSKA Moscova, Sporting Lisabona și RB Leipzig.

Tragerea la sorți va avea loc luni, de la ora 14.00, la Nyon.

Partidele din 16-imi se vor disputa în dublă manșă, la 15 și 22 februarie 2018.

Pe Arena Națională, au marcat Gnohere '60 pentru FCSB, Daprela '4 și Vecsei '32 pentru Lugano.


Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Enache, Larie, Bălașa, Morais – Ov. Popescu, Nedelcu – Golofca (Man '46), F. Tănase (Momcilovici '61), De Amorim (Gnohere '40) – F. Coman. Antrenor: Nicolae Dică.

Lugano: Da Costa - Yao (Bnou-Marzouk '87), Kovacic, Golemic, Daprelà - Milosavljevic, Piccinocchi (Sabbatini '41), Vecsei - Culina (Mihajlovic '74), Bottani, Mariani. Antrenor: Pierluigi Tami.

Cartonașe galbene: Bălașa '72, Nedelcu '72 / Kovacic '35, Da Costa '89

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Muntenegru, formată din Nikola Dabanovic (central), Milutin Djukic, Jovica Tatar (asistenți), Milos Boskovic, Milos Savovic (adiționali) și Vladan Todorovic (rezervă).

Înainte de startul jocului s-a ținut un minut de reculegere în memoria Regelui Mihai.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3882 secunde