Fotbal, FC Viitorul / „Poli Iaşi nu a dorit reluarea meciului la orele 13 sau 14”

217
Fotbal, FC Viitorul / „Poli Iaşi nu a dorit reluarea meciului la orele 13 sau 14” - fotbalpoli-1614162129.jpg

Articole de la același autor

În urma reprogramării, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a partidei pe care FC Viitorul ar fi trebuit să o dispute, pe teren propriu, cu Politehnica Iași, în etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, gruparea constănţeană a făcut o serie de precizări. 


„După decizia arbitrului ca meciul cu Politehnica Iași să fie reluat marți, 23 februarie, FC Viitorul a propus, după consultarea buletinului meteo, continuarea jocului a doua zi, la orele 13 sau 14, pentru a evita ca ceața să împiedice continuarea partidei. Această propunere a clubului nostru nu a fost acceptată de Politehnica Iași, care a dorit reluarea meciului la o oră mult mai târzie. În aceste condiții, de comun acord cu producătorul partidei, s-a decis ca partida să se reia marți, 23 februarie, de la ora 16.00, când, din păcate, starea vremii nu a permis nici de această dată disputarea acesteia. 
La FC Viitorul, instalația de nocturnă funcționează și a funcționat mereu în parametrii normali, dar numai arbitrul și producătorul meciului decid când și dacă este necesar ca aceasta să fie aprinsă, în niciun caz clubul oaspete”, a transmis conducerea clubului constănţean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.789 secunde