Fotbal / FC Farul învinge CS Otopeni pe final de meci / Galerie foto

656
3
FC Farul a învins în această seară echipa CS Otopeni după un meci aprins. Echipa constănțeană condus timp de 38 de minute cu 2-0 după golurile înscrise de Petre Ivanovici în minutul 5 și Adrian Pătulea în minutul 32. CS Otopeni a egalat prin golurile marcate de către George Ghița în minutul 38 și Alexandru Valetin în minutul 65. Tabela de marcaj este închisă definitiv după golul înscris de către Petre Ivanovici în minutul 85.

Comentează știrea

blaziny
30 martie 2012
hehe

meci greu! aveti fotograf bun!

ANONIMUS
30 martie 2012
hahalere

Echipa Farul - Echipa de hahalere. Daca si cu Otopeniu ne chinuim ce sa mai vb de liga 1 . Nu avem nici o sansa de a ne mentine in liga 1 cu asa echipa de hahalere si puturosi. Farule lasa`te , lasa`ne de sperantze desarte de promovare si de mentinere in liga 1. La munca si mai putine vorbe domnilor asa zisi fotbalisti.

rex
31 martie 2012
hai FARU

Toti iubitorii de fotbal din Constanta trebuie sa sustina echipa FARU neconditionat, adica si la greu, indiferent de adversar, indiferent de cine este finantator, indiferent de cine este antrenor, aceasta echipa este a Constantei si a constantenilor si trebuie sustinuta .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Martie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - CS Otopeni 2-2
Pagina a fost generata in 1.1337 secunde