Fotbal / EXCLUSIV ! Marcel Lică: "Ne dorim un amical de lux cu o formație de top din Serie A!"

756
6
Fotbal / EXCLUSIV ! Marcel Lică:
FC Farul Constanța se gândește deja la sezonul viitor în care ar putea juca din nou în Liga I. Pentru a avea parte de-o revenire de gală pe prima scenă a fotbalului românesc, FC Farul le pregătește un cadou special suporterilor constănțeni. Potrivit președintelui clubului FC Farul, Marcel Lică, formația pe care "marinarii" plănuiesc s-o aducă la Constanța este nimeni alta decât actuala formație a lui Cristi Chivu, fosta campioană a Europei, Internazionale Milano.

"Nu știu de unde ați aflat despre amicalul cu Inter Milano, însă sursa dumneavoastră a fost una bună. Ne dorim un amical de lux cu o formație de top din Serie A. Și ne-am gândit la Inter pentru că ne aflăm în relații bune cu ei din momentul în care l-am vândut pe Denis Alibec acolo. Dacă nu vom reuși să ajungem la un acord cu Inter, mai avem o variantă supriză din Italia însă nu pot să vă spun mai multe în acest moment", a declarat Marcel Lică, în exclusivitate pentru "Cuget Liber".

Cu ocazia acestui amical, formația constănțeană își va prezenta lotul pentru sezonul viitor, care în cazul în care FC Farul va promova în Liga I va fi întărit cu jucători capabili să ducă cea mai iubită echipă a orașului în cupele europene. Din primele informații se pare că această partidă va avea loc la sfârșitul lunii iulie, pe stadionul Farul.

Și nu uitați, astăzi este 1 Aprilie!

Comentează știrea

suporter FC Farul
1 aprilie 2012
Buna gluma cu amicalul, insa promovarea nu este gluma :)

E multa munca insa speram ca vom reusi :)

Anonymous
1 aprilie 2012
bai Cristiane

la ce te-a dus capul :)))

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

amical
1 aprilie 2012
gresit

nu se joaca cu inter, ci cu ac milan. stia ceva ceva pahomie, tot milano, dar e ac milan, nu inter. filiera e ioan becali, cu care giani e tovaras.

Anonymous
1 aprilie 2012
@ CATALIN

Bai o fi Cristian stelist...dar tu esti analfabet :)))

Maximus_Faristul
1 aprilie 2012
@Catalin...

fratioare..pt tine exista cateva paturi speciale la Palazu... Nu conteaza cu ce echipa tine redactorul de la Cuget. Daca e stelist declarat si tu stii asta sau va cunoasteti asta impune respect el nu trebuie sa fie farist ca sa scrie de farul. sunt sigur ca eu daca merg la ziar cu cv si scriu calificare farist nu ma angajeaza cat despre un psihopat ca tine nu se poate vb. Atata timp cat vedem ca zi de zi putem citi stiri cu Farul si despre Farul si tind sa cred ca ideea lui a fost sa mai faca niste accesari si sa pacaleasca cativa iar daca ai intrat si ai si comentat e clar ca ti-a atras atentia....parerea mea sa te speli pe gura si sa-ti cureti caracterul asta murdar cu iz de birjar. A fost acum cativa ani o stire facuta de Ionut Coman ca i-a cumparat pe Farul un seic arab. o simpla gluma dar care a prins... "pesti" sau "gugustiuci" ca tine....Respect Cristian ! Respect Cuget Liber ! FARUL E UNICO AMOR !!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Martie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - CS Otopeni 2-2
Pagina a fost generata in 1.9728 secunde