Fotbal, EURO 2020 / Bilete disponibile la optimea de finală de la București

1483
Fotbal, EURO 2020 / Bilete disponibile la optimea de finală de la București - austriavnorthmacedoniauefaeuro20-1624449155.jpg

Articole de la același autor

Partida din optimile de finală ale UEFA EURO 2020 de pe Arena Națională, din 28 iunie, se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului, informează Federaţia Română de Fotbal.

Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la București. Conform aceleiași Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziționează bilete după această dată trebuie să fie vaccinați împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinați și să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă.

După logarea pe platforma de ticketing , trebuie completat codul de acces ”VACCINATED” înainte de selectarea partidei de la București.

Cele două echipe care se vor întâlni în meciul de la București vor fi decise în urma ultimelor partide din faza grupelor, programate miercuri, 23 iunie.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5336 secunde