Fotbal / Edi Iordănescu, suspendat un meci și amendat cu 40.000 lei

82
Fotbal / Edi Iordănescu, suspendat un meci și amendat cu 40.000 lei - edi-1461684007.jpg

Articole recomandate

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Edi Iordănescu, a fost suspendat un meci și amendat cu 40.000 de lei, în urma unui incident ce a avut loc la partida din deplasare cu Astra Giurgiu, a decis marți Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, potrivit site-ului LPF, citat de Agerpres.ro.



La pauza meciului de la Giurgiu, Edi Iordănescu și-a chemat jucătorii în afara stadionului, pentru a le da indicații, deși era suspendat pentru acea partidă.

După sancțiunea decisă marți împotriva sa, Edi Iordănescu va fi suspendat pentru întâlnirea din următoarea etapă a play-off-ului Ligii I, contra Stelei București, care va avea loc duminică.

Tot marți, Comisia de Disciplină l-a sancționat pe Vlad Rusu, fotbalistul Viitorului Constanța, cu o suspendare de două jocuri și o amendă de 3.000 de lei, după eliminarea din partida cu Steaua.

Romario Kortzorg, fotbalistul lui Dinamo București, care a văzut cartonașul roșu în întâlnirea cu Pandurii, a fost suspendat un meci și va plăti o amendă de 740 de lei.

Gabriel Matei, jucătorul lui ASA Tg. Mureș, eliminat în partida cu Astra Giurgiu, a primit la rândul său o suspendare de un meci și o amendă de 740 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6509 secunde