Fotbal, echipa naţională / Tricolorii vor juca în galben în meciul cu Irlanda de Nord

175
Fotbal, echipa naţională / Tricolorii vor juca în galben în meciul cu Irlanda de Nord - fotbalbelfast1811-1605718933.jpg

Articole de la același autor



A mai rămas puţin timp până la startul meciului de la Belfast, unde naţionala României va înfrunta reprezentativa Irlandei de Nord, meci contând pentru Liga Naţiunilor la fotbal. 


Iată câteva informații proaspete, furnizate de frf.ro, în urma ședinței tehnice:
- România va juca în tradiționalul echipament galben complet, în vreme ce gazdele vor evolua în tricou verde, șort alb și jambiere verzi; 
- Numărul exact de spectatori care vor asista din tribune la meci este de 1.060 fani împărțiți în cele 2 peluze și la tribuna II. 


Partida Irlanda de Nord - România va fi transmisă în direct, de la ora 21.45, de Pro TV şi Radio România Actualităţi, şi va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia condusă de centralul Sandro Schaerer. 


Tot astăzi, de la aceeaşi oră, se joacă și partida Serbia - Rusia, în care o victorie a sârbilor ar fi excelentă pentru… tricolori! 
Asta pentru că victoria României la Belfast, plus victoria pe care o așteptăm prin decizie UEFA după anularea partidei cu Norvegia i-ar putea duce pe tricolori în urna a doua la tragerea la sorți a preliminariilor Mondialului 2022 Qatar. Evenimentul are loc pe 7 decembrie. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7536 secunde