Fotbal, echipa naţională / Planurile lui Rădoi pentru amicalele cu Grecia şi Anglia

Miercuri, 12 Mai 2021, 16:32
836
Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri, 12 mai, într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Naţională, că va folosi în meciurile amicale cu Georgia şi Anglia o serie de jucători tineri, care ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 


„Vom încerca să consolidăm ceea ce urmărim ca principii de joc, vom vedea şi alţi jucători, vor fi şi jucători tineri, pentru că urmează meciurile de la Jocurile Olimpice şi va trebui să vedem şi jucătorii care pot participa la acest turneu. 
Va fi un mix, atât de la echipa mare, cât şi de la echipa de tineret, pentru că şi ei au un turneu preolimpic, în Spania, şi va trebui să vedem cum găsim o cale prin care să fie prezenţi cât mai mulţi jucători care pot participa atât la JO şi care sunt în vederea noastră pentru echipa mare”, a precizat tehnicianul român. 


Tricolorii vor susţine, luna viitoare, două meciuri amicale, în data de 2 iunie, cu Georgia, la Ploieşti, respectiv pe 6 iunie, cu Anglia, la Middlesbrough. 


Pagina a fost generata in 0.2496 secunde