Fotbal, echipa naţională / Nedelcearu: „Cel mai important e să câştigăm la Skopje, nu mai contează cine înscrie”

112
Fotbal, echipa naţională / Nedelcearu: „Cel mai important e să câştigăm la Skopje, nu mai contează cine înscrie” - untitled-1631024063.jpg

Articole de la același autor

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu este de părere că naţionala de fotbal a României încă mai are şanse să ocupe primul loc în clasamentul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, iar pentru acest lucru, victoria la Skopje, în meciul cu Macedonia de Nord, este obligatorie.

„Nu putem face greşeala să ne relaxăm, pentru că nu am realizat nimic deocamdată. Trebuie să rămânem concentraţi, pentru că greul de acum începe. La Skopje este un meci important, dar mai sunt partide de jucat. Mergem la victorie şi, de ce nu, ne gândim şi la primul loc în grupă.

Se poată întâmpla să marcăm miercuri din fază fixă, sperăm să ajutăm şi noi, fundaşii, ofensiva şi să înscriem. Dar cel mai important este să câştigăm, nu mai contează cine înscrie”, a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Nedelcearu.

Naţionala României întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, pe „Tose Proeski Arena” din Skopje, reprezentativa Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0638 secunde