Fotbal, echipa naţională / Mirel Rădoi: „O remiză cu Germania ar fi un rezultat pozitiv”

48
Fotbal, echipa naţională / Mirel Rădoi: „O remiză cu Germania ar fi un rezultat pozitiv” - fotbalradoi2803-1617002005.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, este de părere că un rezultat de egalitate obţinut în partida cu Germania ar fi unul pozitiv. 


„Sperăm să avem curaj să creăm probleme Germaniei. Pentru că şi Germania are probleme în organizarea defensivă, lasă spaţii, important e ca noi să speculăm acele spaţii. Să sperăm că atât naţionala de tineret, cât şi cea de seniori vor obţine rezultate pozitive contra Germaniei, iar aici includ şi un rezultat de egalitate pentru naţionala mare. 
Plecăm cu şansa a doua, dar, când va începe jocul, trebuie să fim pregătiţi, pentru că vom trece prin momente de suferinţă. Nu ştiu dacă vom putea să avem 50% posesie şi atunci când avem mingea va trebui să ştim exact zonele în care Germania este vulnerabilă”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, selecţionerul Mirel Rădoi. 


Naţionala de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Germaniei, într-o partidă din Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. 
În al treilea meci al său din grupă, România va juca, pe 31 martie, de la ora 19.00, în deplasare, cu Armenia. 
La debutul preliminariilor, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2. 
România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6835 secunde