Fotbal, echipa naţională / Grigore şi Hanca ratează meciul cu Austria

167
Fotbal, echipa naţională / Grigore şi Hanca ratează meciul cu Austria - grigore-1602662351.jpg

Articole de la același autor

Fundaşii Dragoş Grigore şi Sergiu Hanca nu vor juca în meciul pe care naţionala de fotbal a României îl susţine, deseară, în compania Austriei, din cauza unor accidentări. De altfel, cei doi jucători au şi părăsit cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia, informează frf.ro.

„Încă o veste tristă legată de indisponibilităţi în lotul României: Dragoş Grigore şi Sergiu Hanca au primit confirmarea medicală privind situaţia lor, în urma analizei staff-ului medical al echipei naţionale, şi ies din calcule pentru partida cu Austria. Cei doi tricolori au părăsit cantonamentul României de la Mogoşoaia. Însănătoşire grabnică, băieţi”, transmite surse citată.

Sergiu Hanca suferă de o leziune musculară la nivelul coapsei drepte, apărută în urma antrenamentului oficial de dinaintea meciului din Norvegia, în vreme ce Dragoş Grigore are o contractură musculară la nivelul gambei stângi.

Meciul România - Austria, contând pentru Grupa 1, Liga B, a Ligii Naţiunilor, se dispută, deseară, de la ora 21.45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Foto: frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde