Fotbal / Dumitru Dragomir a fost numit președinte de onoare al clubului FC Voluntari

132
1
Fotbal / Dumitru Dragomir a fost numit președinte de onoare al clubului FC Voluntari - dumitrudragomir-1453402157.jpg

Articole recomandate

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost numit joi președinte de onoare al clubului FC Voluntari, el refuzând o funcție executivă, anunță clubul ilfovean într-un comunicat, citat de Agerpres.ro.



Ca președinte de onoare, Dumitru Dragomir, care se întoarce în fotbal după doi ani, se va ocupa de ''întreaga activitate fotbalistă a orașului'', cuprinzând echipele de seniori și de centrul de juniori.

''Începând cu data de 21 ianuarie, domnul Dumitru Dragomir a fost numit în funcția de președinte de onoare al clubului FC Voluntari. Fostul președinte al LPF se va ocupa de întreaga activitate fotbalistică a orașului Voluntari, cuprinzând echipele din Liga 1, Liga a III-a, Liga a IV-a, precum și cei aproximativ 500 de copii și juniori din cadrul Academiei de Fotbal Mircea Rădulescu", se arată în comunicatul clubului din Voluntari.

Aceasta este prima funcție oficială ocupată de Dumitru Dragomir după ce a părăsit Liga Profesionistă de Fotbal, pe care a condus-o în perioada 1996-2013.

Înainte de 1989, Dumitru Dragomir a fost presedinte la cluburile Viitorul Scornicești, FCM Brașov și Victoria București.

Dragomir va fi prezentat oficial, vineri, într-o conferință de presă, la stadionul din Voluntari, la ora 12,00.



Comentează știrea

DODO
22 ianuarie 2016
halal onoare

Daca onoarea unui penal este un model , la ce sa ne mai asteptam de la tinerii care trbuie formati ? nea Mitica este simpatic dar NU onorabil

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6882 secunde